horloges Rolex Day Date

horloges Zwitsers Rolex

2013年5月17日星期五

Invicta Watches: Waar Fashion Meets Functie

Invicta's lijnen van de mannen horloges en dames horloges zijn een duidelijke indicatie dat er in de wereld van vandaag, functie en stijl sluiten elkaar niet uit. De luxe uurwerken mix durablity en elegant design met sport-en professioneel geïnspireerde elementen, zodat elk horloge is in staat om overstijgen van werkplek tot na-uren naadloos.
Invicta heeft een aantal horloges die ideaal zijn voor zowel werk-en play-time. Deze Invicta horloges zijn chique neemt over hedendaagse en klassieke silhouetten, en zijn ingericht in twee-tone roestvrij staal of polyurethaan, en soms voorzien van diamanten versieringen op de vrouwen modellen. Een belangrijk kenmerk van de Invicta horloges is hun handtekening chronografen en oversized gezichten met gedetailleerde tijd-houden.
In de voorhoede van de horloge ontwerp betekent dat Invicta horloges zich heel wat celebrity fans hebben verdiend in Hollywood. Deze sterren en sterretjes waarderen de toewijding van het merk om stijl, functionaliteit en design. Dergelijke sterren zijn onder andere Jessica Alba, Mandy Moore, Dean Cain en Fergie.
see more replica rolex and horloges IWC Da Vinci

horloges Hublot